Webshop

 

Det er nemt at handle i vores webshop. Det er også billigt, da vi søger at være konkurrencedygtige på prisen i Danmark og landene, der omgiver os. 

 

Vi er klar til at hjælpe dig med spørgsmål om produkter, bestilling, ordrer og levering. Alt hvad du har på hjerte i forbindelse med Best Music. Telefonerne er åbne mandag til fredag 10:00-17:00. Skriver du en mail, bestræber vi os på at svare dig samme dag inden for almindelig arbejdstid. Nogle spørgsmål kræver lidt research, og i de tilfælde vender vi tilbage, så snart vi har svar.

 

Telefon 70 26 22 00
E-mail info@best-music.dk

Sikker handel

Vores købsproces er 100 procent sikker. Selve betalingen foregår altid via en krypteret SSL-forbindelse, der forhindrer, at uvedkommende kan skaffe sig adgang til data. 

 

Best Music er godkendt af Nets, hvilket er nødvendigt for at drive en onlinebutik, der kan modtage betaling med dankort og mange andre kort. Vi overholder alle sikkerhedsfaktorer, Nets foreskriver.

 

 

 

 

 

Best Music er e-mærke-certificeret. E-mærket er hele forbrugerens garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. E-mærket er stiftet af en bred vifte af e-handels-interessenter fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI.