Reparation

Vi har eget værksted, som ligger i forbindelse med Best Music i Herlev. Vi udfører justeringer og reparationer på strengeinstrumenter. Vi håndterer også elektronisk udstyr og er certificeret til at udføre flere typer garantireparationer. Øvrige reparationer bliver foretaget af værksteder udpeget af den pågældende producent.

 

Før du indleverer eller sender dit instrument til reparation, er det meget vigtigt, at du kontakter os. Vi kan ikke modtage og er heller ikke ansvarlig for produkter, der er sendt til os uden forudgående aftale. Sammen finder vi ud af, hvortil og hvordan dit instrument skal sendes. Ved henvendelse om reparation oplys venligst altid ordre- eller fakturanummer, så gem altid din kvittering, så længe du har instrumentet.

 

Telefon 70 26 22 00
E-mail info@best-music.dk

 

Best Music
Hørkær 2B

2730 Herlev

 

Når vi har modtaget varen, kvittererer vi for dette på e-mail. Behandlingstiden for reparationer kan være op til 14 dage, vi bestræber os altid på at udføre arbejdet så hurtigt som muligt.

 

Alle vores varer er dækket af to års reklamationsret jævnfør Købeloven, regnet fra datoen på ordrebekræftelsen. Reklamationsretten dækker normalt fejl og mangler fra fabrikken og fremstillingen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Vær opmærksom på, at den endelige garanti i mange tilfælde først kan bestemmes på værkstedet efter gennemgang af varen. Nogle producenter yder særskilt og årelang garanti på instrumenter og grej, som det er vigtigt, at du har kvittering på.

 

Skyldes årsagen til reparationen forkert betjening, sammensætning, installation eller lignende faktureres du et undersøgelsesgebyr på 192 kroner per påbegyndt kvarter samt eventuelle fragtomkostninger. Hvis du selv skal betale for reparation, vil du altid modtage et tilbud på den endelige pris, før vi går i gang. Læs mere om garanti og dine rettigheder under salgsbetingelser.