Instrumenter til børn

Børn elsker at lytte og lege til musik. Mange børn finder det også sjovt selv at spille eller tromme. Det falder dem helt naturligt at synge og danse. Flere videnskabelige undersøgelser peger på, at hjernen bliver positivt stimuleret gennem musik, og at det at være udøvende hjælper på indlæringsevnen på andre felter. Det er vigtigt, at børn lærer at spille på et instrument af en vis kvalitet, så det giver dem lyst til at fortsætte. Er instrumentet fra en legetøjsbutik, risikerer det hurtigt at ende i bunken med resten af det udtjente legetøj. Hos Best Music har vi instrumenter, der er designet til børn, som inspirerer til at spille og som har lang levetid. Det er instrumenter, der letter overgangen til "vokseninstrumenterne", når tiden og størrelsen bliver til det.

Instrumenter til børn

Børn elsker at lege med musik - især også at spille selv! Derfor er det også vigtigt, at man
griber denne motivation på bedste vis, således at børnene gerne skulle bevare lysten til at lege videre med musikken mange år frem.

At børnene leger med musikken betyder ikke, at de bare kan "nøjes" med legetøjsinstrumenter, da hverken lyden eller holdbarheden i disse sjældent ville kunne stimulere børnene ret meget.